Termenul limită pentru înscrierea în competiția „Campus inclusiv” se prelungește

22.01.2016

Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara și Școala de Management din Fribourg, Elveția, au decis prelungirea termenului limită pentru depunerea notelor conceptuale în cadrul competiției „Campus inclusiv”, din cauza sesiunii de examene din universități.

Organizațiile / grupurile de inițiativă studențești care doresc să realizeze campanii de comunicare / advocacy, în campusurile universitare din Timișoara, pentru a atrage atenția asupra aspectelor prioritare privind incluziunea studenților cu dizabilități trebuie să completeze și să trimită nota conceptuală până în data de 15 februarie 2016.

Toate detaliile legate de participarea la concurs, precum și formularul notă conceptuală sunt disponibile online la adresa http://inclusiv.regionalnet.org/competitia-campus-inclusiv/anunt

Pentru mai multe informații despre competiție, vă rugăm să contactați CED la tel. 0724 958 908, email: anaclaudia_leu@yahoo.com. Persoană de contact: Ana Leu, Manager proiect.

Concursul are loc în cadrul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități” (16 martie 2015 – 15 septembrie 2016), co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei, prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

© Copyright 2016 - 2024 Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Blue Soft